úterý 7. dubna 2009

Zasloužené dva body

Napajedla B - Uničov B 30 : 24 (15:11)
V prvním domácím utkání jarní části sezóny podalo družstvo Napajedla B bojovný výkon, který byl ovšem doprovázen větším množství technických chyb (především špatnou nahrávkou). Ovšem vyrovnaná byla pouze první polovina prvního poločasu, kdy družstvo Uničova drželo krok s domácím mužstvem. Pak se domácím podařil trhák 3 branek, který se do konce prvního poločasu navýšil na rozdíl čtyřbrankový.
Na začátku druhého poločasu se náskok navýšil na rozdíl až 7 branek, který se podařilo udržet až do konce. Při pohledu do zápisu je potěšující, že se brankový příděl rozdělil mezi všechny hráče družstva, přičemž největší brankový příděl zařídil Pavel Kašný (6 branek), Jan Ondráš a Leoš Pšenčík (5 branek). Střelecky se prosadil i Martin Kašný, Lukáš Vrzala, Radim Vrzala, Lukaš Seitl, Lukáš Fryšták, Daniel Trmal a Jindřich Polák.
A jaký názor na hru měl střední rozehrávač Lukáš Fryšták (alias Šeďa):
"Myslím, že hrajeme lépe než na podzim. Hra je rychlejší a snažíme se hrát nacvičené věci. Bohužel by to vše ještě potřebovalo doladit, aby bylo méně technických chyb a vyšší úspěšnost proměňování vyložených šancí. Až se to povede, tak to bude super."
(volně upravil J. Polák :-))

Fotky ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat