sobota 3. března 2012

Ostrava – Napajedla

K zahajovacímu utkání jarní sezóny 2011/2012 nastoupil náš tým v Ostravě, což byla důkladná prověrka našich sil. I když celkový výsledek utkání 22:29 v náš neprospěch vypadá hrozivě, tak herní projev po 45 minut hrací doby nebyl tak zlý. Na začátku utkání jsme zastavili snahu Ostravy díky solidní obraně a vynikajícímu výkonu našeho brankáře Honzy Hrdiny, který zlikvidoval tři sedmimetrové hody a celou řadu vyložených šancí (proskoky, rychlé útoky). Na konci prvního poločasu jsme se díky přesilovce 6 na 4 mohli dotáhnout na remízový stav, ale dvě neproměněné šance znamenaly vedení ostravského družstva 13:11.

A tak jsme namotivovaní vstoupili do druhého poločasu a ve 40. minutě se nám podařilo vyrovnat. Ale bohužel začala desetiminutovka zmaru, ve které se nám prakticky nic nedařilo a soupeř zaznamenal rozhodující vedení. Tento herní výpadek rozhodl o celém utkání. Škoda. Tým Ostravy posílený o hostující hráče Karviné byl sice těžkým soupeřem, ale i přes to se domnívám, že byl soupeřem hratelným.

Doufám, že si hráči odnesli poučení do dalších kol soutěže. A výkon týmu, v něž pevně věřím, půjde nahoru. Nakonec o tom se přesvědčíme v neděli 4.3. v Zubří.

(Autor: Jindřich Polák)

Žádné komentáře:

Okomentovat