neděle 3. května 2009

Na jaře jsme ještě neprohráli!!!

Napajedla B - Kostelec n. Hané B 28:27 (16:10)

Z pěti utkání plný počet bodů. To je jarní bilance napajedelského B mužstva. Ovšem že přivezeme body z Kostelce n. H. ve velmi oslabené sestavě zřejmě mnoho fanoušků ani hráčů nevěřilo. Přesto první poločas ukázal, že tato možnost je…

Do Kostelce jsme odjeli bez našich elitních střelců Pavla Kašného, Radima Vrzaly a asi v páté minutě se zranil Honza Ondráš, který již do zápasu nezasáhl. Byl tedy čas dát příležitost mladým spojkám Petru Michnovi a Adamu Marčíkovi. A nutno říci, že úkol přijali statečně.

Začátek zápasu byl velmi vyrovnaný a vedení se přesunovalo z jedné strany na druhou. O výsledku první půle rozhodla přesilovka Napajedel 6 na 4, kdy si náš tým vytvořil rozhodující 6-ti brankový náskok.

Toto vedení se naštěstí v druhé půli ukázalo jako dostačující. Kostelec přišel v druhém dějství s osobní obranou na rozehrávku (střední spojku) . Což našim mladým spojkám příliš nevyhovovalo, a tak se soupeř postupně dotahoval až na rozdíl jediného gólu (3 minuty před koncem). Závěr zápasu ještě “zdramatizoval“ Leoš Pšenčík (jinak excelentní střelec tohoto zápasu - 9 branek), který za okomentování výkonu rozhodčího" uviděl červenou kartu. V závěrečné přesilovce hostí se ovšem podařilo jednobrankový náskok udržet a získat dva body!!!

Zápas se střelecky vydařil: Lukáši Seitlovi, Lukáši Fryštákovi a Leoši Pšenčíkovi. Střelecky se ovšem prosadili všichni hráči.

Žádné komentáře:

Okomentovat