pondělí 19. dubna 2010

Napajedla B – Kostelec na Hané B 35:25 (17:16)

Jsem rád, že nám zápas vyšel a že jsme v něm zúročili naší poctivou zimní přípravu. I s minimem hráčů na střídačce jsme dokázali diktovat rychlé tempo hry a hrát moderní rychlou házenou plnou kombinací. Myslím že všichni přihlížející i hráči mají s předvedené hry dobrý pocit. Tolik slov k úvodu a nyní pár řádků k průběhu zápasu.

Branky/úspěšnost (v%): Vrzala Radim 4/50, Kašný Martin 5/100, Ondráš Jan 5/63, Fryšták Lukáš 3/75, Trmal Daniel 4/80, Marčík Adam 2/25, Noga Kamil 3/100, Vacula Lubor 4/100, Krupička Jakub 5/71. Brankáři úspěšnost: Kropáček Jan 36%, Hrdina Jan 61%.

Vyrovnaný stav po prvním poločase byl zapříčiněn zbrklým a nepřesným přechodem do rychlého protiútoku, neproměňováním brankových příležitostí a nedůrazem v obraně. Přesto jsme celý první poločas vedli. V závěru se navíc zranil Kamil Noga, který bude zřejmě v dalších zápasech chybět, což je pro náš celek citelná ztráta. Důležitý se ukázal vstup do druhého poločasu. Hráči hráli důsledně v obraně a pomohli brankáři (Honzovi Hrdinovi) ke kvalitnímu výkonu. Díky obraně se nám začal dařit i zrychlený přechod do útoku. Těmito „jednoduchými“ góly jsme se dostali do herní pohody a utkání bez problému dokončili. Za předvedený výkon všem hráčům děkuji.

Autor: Jindřich Polák (trenér B mužstva)

Žádné komentáře:

Okomentovat