úterý 31. března 2009

TJ Tatran Litovel - TJ FS Napajedla A

28 : 27 (13 : 12)

Branky: Kašný 4, Odstrčilík 3, Závodník 3, Chomič 2, Zmeškal 4, Indrák 11. Vyloučení 6:4.

Utkání, které se dá hodnotit jen ve stylu, že utkání rozhodli rozhodčí a ne hráči. Ve vyrovnaném utkání jsme měli po celé utkání navrch a ještě 3 minuty před koncem utkání jsme vedli 27:25. Za tohoto stavu přišlo k vyloučení 2 hráčů (jejich důvod vyloučení znají jen rozhodčí). V oslabení dokázali domácí vyrovnat a 10 vteřin před koncem utkání se domácí dostali do vedení po akci, při které domácí hráč rozehrál po 5-ti krocích bez povšimnutí rozhodčích. I přesto jsme ještě založili rychlí útok kdy hráč Chomič šel sám na branku soupeře a byl na 10 metrech faulován ze zadu. K našemu údivu nebyl hráč vyloučen a místo sedmimetrového hodu byl nařízen jen devítimetrový hod. Za předvedený výkon zaslouží všichni hráči maximální pochvalu. Znovu jsme se přesvědčili, že družstvo dokáže uhrát dobrý výsledek bez opor družstva jako Štekl, Vacula - zaměstnání, Vaško – červená karta.

Autor: Hofman Jan (předseda oddílu házené Napajedla)

6 komentářů:

  1. žádného "Chomáče" v napajedelském klubu neznám. Nevím kdo mu to jméno pořád ku*ví :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chodím na házenou do Litovle dost často. Musím přiznat, že družstvo Napajedel bylo jedno z nesympatičtějších, co jsem v Litovli viděl.Nemůžu však v žádném případě souhlasit z článkem pana Hofmana. Jestli že začne hráč protestovat proti výroku rozhodčích, ať je jaký chce, musí počítat s tím, že bude vylouče. V době kdy hrála Litovel
    zmiňovanou přesilovku 6 na 4 v žádném případě nevyrovnala. Tuto přesilovku zahrála hodně špatně. Faul vteřinu před koncem neby ze zadu abyl na 14 metrech.

    OdpovědětVymazat
  3. K té sympatii, tak máme to v popisu hraní a učí se to na tréninku. Vždy se usmívat a bavit diváky i když se nedaří :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Omluva za komolení jména, ale word toto slovo nezná tak jej vždy přepíše a já už po sobě nečtu, protože chyby prakticky nedělám :-) (PS: hned to dám do pucu...) J.P.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím vás všechny! Nějak nemůžu souhlasit s poslední větou příspěvku autora a to "...dobrý výsledek bez opor družstva jako Štekl, Vacula - zaměstnání..." Když Kevin naposledy dobře zahrál ve filmu Bodyguard ve spojení s Whitney Houston, nebo to byl jiný Kevin...? Jura Kubíček :-)

    OdpovědětVymazat