úterý 22. listopadu 2011

NAPAJEDLA – ZUBŘÍ B 32:21 (17:10)

Fatra: Možný, Hrdina – Zd, Kašný 8, P. Kašný 1, Marčík, Odstrčilík, Závodník 2, Babáček 1, D. Chomič 5, Zmeškal 2, Ondráš, Habarta 10, L. Vacula 1/1, Růžička 2.

Napajedla – Nového lídra má po víkendovém 8. kole II. liga házenkářů skupiny Severní Morava. Do čela se vyhoupla Napajedla, která doma jasně přehrála rezervu Zubří a díky lepšímu skóre přeskočila Holešov.

Fatře nevyšel úvod (0:2), ovšem v dalších minutách již jasně ovládla palubovku a pozvolna navyšovala vedení.
„Klid do našich řad přinesl stav 7:3. Od té doby jsme byli jasně lepší. Výborný výkon opět mezi tyčemi podal Možný, v poli pro změnu držel střelecký prapor Dominik Habarta (na snímku), který zatížil konto soupeře deseti góly,“ spočítal předseda klubu a vedoucí týmu Jan Hofman.

„Po změně stran opět dostala prostor celá lavička a i tak deset minut před koncem byl náš náskok již desetigólový.“
V cestě za titulem krále podzimní části půjde Fatra s otevřeným hledím, ovšem bez kanonýra Vaška. „Jeho rameno stále není fit, a tak jej raději asi pošetříme na jarní odvety,“ připouští Hofman, jehož tým o víkendu prověří Polanka, která již zaskočila nejednoho favorita.

„Jedeme vyhrát, abychom následně v domácím zápase udělali doma vše pro vítězství i nad rivalem z Holešova,“ slíbil předseda.

Žádné komentáře:

Okomentovat