pátek 4. listopadu 2011

Napajedla - Vsetín 32:20

NAPAJEDLA - VSETÍN 32:20 (15:11)
Napajedla: Možný, Hrdina - Zd. Kašný Zdenek 8/2, P. Kašný 8, Marčík 2, Štekl 3, Odstrčilík, Babáček 2, D. Chomič 2, Ondráš, Habarta 5, L. Vacula, Růžička.

Napajedla - Pod taktovkou bratří Kašných, kteří se postarali o polovinu branek svého týmu, se nesl víkendový vítězný duel Napajedel nad Vsetínem. Domácí předvedeným výkonem a vysokou výhrou potvrdili, že mají na vítězství v soutěži. Po šesti kolech jsou v tabulce druzí.

Přestože domácím chyběla trojice Vaško, Zmeška a Závodník, od prvních minut nebylo pochyb, kdo je pánem palubovky. „ V první půli kvůli našim zahozeným šancím ještě soupeř dokázal držet s námi krok, ale po změně stran jsme zlepšili přihrávky a koncovku a bylo rozhodnuto,“ viděl duel z pivota tahoun domácích a autor osmi branek Zdeněk Kašný.
„Rozhodla naše větší zkušenost v obraně, kde především Štekl s Chomičem po přestávce přečetli soupeřův herní styl a zápas se zlomil,“ doplnil trenér Napajedel Vlastimil Wasserrab.
Přestože Fatra ztrácí na vedoucí Holešov dva body, cíl má jasný. „Samozřejmě že chceme vždy vyhrát, nejlépe celou soutěž. Pokud se nám to podaří, na základě rozhodnutí týmu a ekonomické situace zvážíme možnost postupu,“ přiznal kouč, který kromě lídra vidí největšího konkurenta ještě v Ostravě.

(Autor: Martin Břenek)

Hra kočky s myší pro Fatru - Zlínský deník


Žádné komentáře:

Okomentovat