úterý 29. listopadu 2011

POLANKA – FATRA NAPAJEDLA 22:28 (12:11)

Fatra: Možný, Hrdina, Machan – Zd. Kašný 7/4, P. Kašný 3, Marčík, Štekl, Závodník 2, Babáček 4, D. Chomič 4, Zmeškal 3, Ondráš, Habarta 3, Růžička 2. Trenér: Wasserrab.

„V prvním dějství se nám nedařilo proměňovat šance, proto domácí vedli až o pět gólů. Naštěstí nám vyšla hra na přelomu poločasů,“ vypíchl předseda klubu Jan Hofman, jenž u týmu působí i coby vedoucí.

„Rozhodující náskok a uklidnění do našich řad přinesla šňůra čtyř branek, na kterou již Polanka nedokázala odpovědět. O našem úspěchu rozhodla větší odpovědnost v obraně v čele s nestárnoucím gólmanem Machanem,“ je přesvědčen

Fatra tak má již náskok dvou bodů na své pronásledovatele. A ten ještě může po víkendu zvýšit, neboť v neděli od 10.30 hodin bude hostit právě Holešov. Tým nabitý takovými hvězdami, jako jsou Plšek, Zetík, Balůsek nebo gólman Luňák.

„Na rozdíl od soupeře nebudeme kompletní. Protože ve stejný čas bude hrát i Zlín, chybět bude Zmeškal, pracovní povinnosti nepustí Štekla a kanonýr Vaško je stále zraněn. I přes všechny tyto lapálie ale týmu věřím, neboť hraje v obrovské pohodě a dokáže si i s těmito absencemi poradit,“ dodal rozhodně Hofman.


Článek: Fatra vyučovala po přestávce

Žádné komentáře:

Okomentovat