pondělí 10. května 2010

Napajedla B – Zlín B 14:23 (6:13)

Asi každý zná ten pocit, když se něco během dne nedaří a smůla se lepí na paty… Někdy jde všeho zanechat a vrátit se k tomu až za pár hodin nebo dní. Ovšem co naplat, když se takto nedaří během zápasu, hráč může vystřídat, ale co dělat, když se ve družstvu nedaří prakticky nikomu?! V tom případě musí všichni zatnout zuby a bojovat seč jim síly stačí a čekat jestli se smůla neprolomí….

Bohužel smůla se v našem případě prolomit nepodařila a tým nebojoval celých 60 minut. I proto je výsledek takový jaký je. Co vše tedy přispělo k takovému výsledku?
1. Nízká úspěšnost při střelbě – z 52 střel jsme dali jen 14 branek, to je úspěšnost jen 25%.
2. Bezmocnost v postupném protiútoku (prakticky žádná branka nepadla po nacvičené akci).
3. Nemohoucnost ve zrychleném protiútoku (nebyli jsme schopni dávat jednoduché branky z trháku ani z druhé vlny).
4. Nízká aktivita křidel (křídelní hráči se jen sporadicky zapojovali do útočné fáze, ale vše pramení z činnosti spojek).
5. Nedisciplinovanost v obraně (obránci nebrání do pískání, obránci mezi sebou špatně komunikují).

Za to, že zápas neskončil ještě horším výsledkem můžeme děkovat brankáři. Honza Hrdina předvedl opravdu hrdinský výkon a s úspěšností 57% podržel náš tým. Škoda, že právě takové herní výpadky máme vždy před domácím hledištěm. Na jaro se nám prozatím vždy dařilo. A proto doufám, že se tým z prohry rychle vzpamatuje a naváže na předešlé kvalitní výkony.

Autor: Jindřich Polák (trenér B mužstva)

Žádné komentáře:

Okomentovat